jueves, 2 de agosto de 2012

Cordada Mayolas

No recordo l'última vegada que ens vam enfilar junts per alguna tàpia i avui hi ficarem remei.Estic amb el meu germà Lluís a punt de començar a escalar una via a la cara nord de Frares.

Preparant catxarros a tope
 La via que hem escollit te tota la pinta de ser un viote,però aixó encara ho hem de descobrir.A mida que ens acostem a la paret s'intueix més la línea bestial per on escalarem.Per començar,una xemeneia de 40 metres pràcticament "clean",on haurem de tibar de coco més que de braços...

Bru-tal!
 Superada la primera tirada,és el torn del meu germà,on haurà d'escalar a l'hora que protegeix els passos entaforat friends per tot arreu,aixó es una pasada! Pas finet seguit de pas més senzill és la tònica que hem seguit per arribar a la segona reunió.

Ara haig de començar el llarg amb més bona pinta de la via,una bavaresa de 20 metres bastant vertical i que a priori sembla que és cantelluda.El llarg està assegurat amb tacs de fusta una mica vells,per aixó vaig intercalant catxarros dins les fisures fins arribar a la reunió bastant inflat de braços
Començant la bavaresa

El meu germà està xalant com mai recuperant el llarg,llàstima que es troba amb un parell de friends una mica cabrons de treure,sinó se'l fà del tirón!

Foto estrella en el llarg estrella
Fins ara tot rutlla molt bé.Estem a punt de començar el penúltim llarg que serà,juntament emb l'últim,en artificial equipat,aquest que vé ara intercala cordinillos i claus amb expansions i l'últim té cada tres burins un parabolt....perfecte!
Lluís barallant-se amb l'artifo amb el Bisbe al radera sempre vigilant.
Si fins aquí teniem un bon "pati",ara és acollonant la sensació de vuit que ens envolta.Com és que no hem vingut aquí abans!?
Jo a la penúltima R
Lúltima tirada,a no ser que volguem alliberar passos,es fà molt ràpida per la proximitat de les assegurances,aixó sí,recomanaria a qui volgués repetir la via que portés algún cordinillo per escanyar xapes de burí trencades,ja que n'hi han algunes que no crec que aguantin gaire més...Nosaltres vam fer tot el llarg en A0's

Mareja només de veure la foto.

Vídeo de la jornada,(les imatges no segueixen l'ordre de l'escalada...):



2 comentarios:

Anónimo dijo...

Eis sóc el Miki, vaya passada de via tiu, que wapa i quin ambientillu que te e, bon video nanu, cada dia millor! controla alguna via més x aqui i la fem.

QUIMI dijo...

Hola Miki!!
La via val la pena de baix a dalt.L'últim llarg vaig llegir que en lliure surt 7b+,així que ja tens una bona excusa per anar-hi i alliberar-lo!1 ;)